ZIRABANDEN KOULUTUSLEIRI 2009


Zirabandenlaiset kokoontuivat tänäkin keväänä jo perinteeksi muodostuneelle koulutusleirille Nivalaan Pyssymäelle 1.-3.5.2009. Osa leiriläisistä tuli paikalle jo vappuaattona jolloin leiritunnelmia päästiin fiilistelemään jo silloin niin leirinuotion kuin viluisempien osalta takkatulen loimussa.

Perjantai aloitettiin Markun "tuomariosuudella", jossa käytiin läpi BH-koetta ja tälle koekaudelle tulleet sääntötarkennukset. Perjantai oli tottispäivä, kouluttajanamme Kaisa Salovuori (erityiskiitos Kaisa!!!) ja iltapäivän sessiossa ohjausta antoi myös Markku etenkin noudon kouluttamisessa. Todettiin myös "pienten" menneen koulutuksellisesti todella mukavasti eteenpäin ja sekä niiden että myös kisaavien koirien tottiksia hiottiin päivän aikana entistä briljantimmiksi. :-) Iltapäivän päätteeksi pyörähti taas käyntiin myös "leikkikoulu".

Lauantai ja sunnuntai olivat maastopäiviä, hakukoiria maastossa ohjasivat ryhmätyönä Amma, Veera ja Markku, jälkikoiria pellolla opasti luotto-FH-jälkikouluttajamme Sami Isopahkala. Päivän maastotreenien jälkeen ohjelmassa oli mm. koirien käsittelyharjoituksia nuorten koirien ohjaajille tarkastuksia, näyttelyitä ym. varten, lisää "täsmätreenejä" tiettyjä koeliikkeitä hioville koirakoille jne.

Lämpimät kiitokset jälleen kerran kaikille leiriläisille!! Teitä jokaista oli todella ihana nähdä ja todeta jälleen omin silmin kuinka erinomaista työtä olette koirienne kanssa tehneet! KIITOS!!


Markku sekä Z. Doppio 2 v 1 kk ja Satu Huuki

Z. Eben 1 v 8 kk

Z. Erika 1 v 8 kk ja Marjo KaivolahtiTottiskoutsimme Kaisa Salovuori

Z. Roberto 2 v 1 kk ja Veera Höglund

Roberto palkittunaTarkkaavaisia leiriläisiä aamuauringossa :-)


Ylläolevat kuvat Satu Huuki ja Juha Mustonen.

PALJON lisää leirikuvia nähtävissä foorumin kautta (kuvat Satu Huuki & Juha Mustonen, Teija Wallenstjärna ja Johanna Jäväjä).
Suuret kiitokset kuvaajille!!

Leirikertomus Kaisa Salovuori