ZIRABANDEN KOULUTUSLEIRI 2010Zirabandenlaiset kokoontuivat 6.-7.11.2010 Nivalaan koulutusleirin merkeissä. Suurin osa leiriläisistä tosin saapui paikalle jo perjantai-iltana ja leiritunnelmaan virittäytyminen takkatulen ääressä kesti pikkutunneille asti.

Seuraavassa äärimmäisen lyhennetty kooste leirin kulusta...

Lauantaina hakukoirat harjoittelivat hakuradalla Marko Kurkisen johdolla ja jälkikoirat tekivät pari jälkeä lumettomimpaan metsään ja harjoittelivat myös esineruutua. Illalla päivän treenejä analysoitiin pitkään takkatulen ääressä makkaraa paistellen.. =D 

Sunnuntai oli tottispäivä, jolloin harjoiteltiin kuntoon kullakin koirakolla "ongelmana" olleita osa-alueita. Ihanaa oli nähdä kuinka paljon kaikki koirat olivat menneet eteenpäin ja ohjaajat olivat myös kehittyneet ohjaajina. Päivän päätteeksi palkittiin edellisen leirin jälkeen "kunnostautuneet" ja haikein mielin päätettiin leiri tältä kertaa.

Suuret kiitokset jälleen kerran kaikille ihanille leiriläisille! Spesiaalikiitokset tottiskoutseillemme Markulle sekä Salovuoren Kaisalle jotka tarkkasilmäisinä huomasivat pienimmätkin epäkohdat ja "piiskasivat" ohjaajia menemään rohkeasti koulutuksessa eteenpäin. :-) Tällä porukalla on aina superhauskaa leireillä, olette huipputyyppejä! Keväällä jatketaan!!

Kuvat Meiju Tuomivirta, kiitos Meiju!!


Z. Fonita "Sira" & Meiju Tuomivirta ja Marko Kurkinen


Z. Dixie


Z. Dixie


Z. Erika & Marjo Kaivolahti


Z. Erika


Z. Fendora "Wilma" & Birgit Anttila


Z. Fonita "Sira" & Meiju Tuomivirta


Z. Etna "Ritva" & Teija Wallenstjärna


Z. Dixie & Mia Ronkainen Markun leikkikoulussa

Z. Dixie

Z. Fonita "Sira" & Meiju Tuomivirta

Z. Fonita "Sira" & Meiju Tuomivirta