ZIRABANDEN KOULUTUSLEIRI 2015


Zirabanden-koulutusleiri järjestettiin  3.-4.10.2015 Nivalassa! Säät suosivat jälleen kerran leiriämme ensimmäisen yön myrskyn ja extratunnelmallisen kynttilänvalo-takkatuli-illan jälkeen erinomaisesti. Ihanaa oli nähdä teitä kaikkia ja viettää viikonloppu hauskassa seurassa kasvattien treenejä katsellen!

Mukana leirillä oli tällä kertaa paljon pentuja, joiden toimintaa oli todella ilo seurata sekä jäljellä, leikeissä että tottiksessa! Osa kävi myös hakutreeneissä "ukkoja" etsimässä.  Kerrassaan hauskan oloisia natiaisia kaikki ja jälkikouluttajamme Sami Isopahkalan mukaan erittäin toimivanenäisiä tapauksia ja ohjaajat saivat kukin jatko-ohjeet kuinka edetä taas tästä vaiheesta eteenpäin. Halukkailla oli mahdollisuus osallistua myös jalostustarkastukseen, tarkastajana rottweilereiden erikoistuomari Marjo Järventölä.

Loistavassa seurassa leiriviikonloppu vilahti ohi kuin siivillä ja leiriläiset kovasti uutta leiriä jo keväälle tilailivat. :) Suunnitteilla on! Lämmin kiitos ja halaus jälleen kerran kaikille!! ♥

Alla pieni otos viikonlopun treeneistä (kuvat Anneli).


Z. Lorelle
Pauliina ja Zirabanden Lorelle l. Ruuti


Anu ja Zirabanden Jelena & Johanna ja Zirabanden Lemon Jaffa


Lippe ja Zirabanden Leonella l. Lucky & Veera ja Zirabanden Lara Croft l. Havu


Tiina ja Zirabanden Latoya l. Sintti & Akseli ja Zirabanden Le Fidel


Pauliina ja Zirabanden Lorelle l. Ruuti & Johanna ja Zirabanden Isadora l. Zippo


Jutta ja Zirabanden Isbetta l. Hertta

Zirabanden Lara Croft
Veera ja Zirabanden Lara Croft l. Havu, Sami Isopahkala tarkkailee