BH
Manouman Eira Kuosi

"Mandi"

FIN26015/05, s. 29.3.2005
i: BH VPG3 Glenn von den Hassberghöhen e: BH VPG1 JK3 Dora vom Oberhausener Norden
Kasv. Johanna ja Mikko Nivala, om./ohj. Anneli Törmälehto
Täysin saksalaista verta kenneliimme tuo myös Manouman Eira Kuosi, "Mandi". Mandin molemmat vanhemmat on tuotu Saksasta harrastuskäyttöön. Isän olemme nähneet sekä kotioloissa että myös "toiminnassa" suojelussa niin treeneissä kuin kisoissakin. Emä on oma koiramme Dora vom Oberhausener Norden, "Noppa", josta enemmän sen omilta sivuilta ("Muistoissa").

Mandin pentuesisarukset ovat erittäin ansioituneita harrastuskoiria joilla on vakuuttavaa näyttöä myös mestaruuskisoista niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla, mm. kolmella veljellä on tulokset suojelusta (yksi veli Tsekeissä rottweilereiden IPO-MM:issä hopealla 2009 ja rottweilereiden Suomenmestari 2011), erikoisjäljeltä (veli FH-jäljen rotumestari 2010) ja hausta (sisko 2010 rotumestaruuskisoissa pronssilla ja vuoden 2011 rotumestaruuskisoissa voitti AVO-jäljen)!

Mandi on avoin, energinen, suurella työskentelyhalulla varustettu monipuolinen harrastuskoira. Se on vahva, temperamenttinen koira jolla on voimakkaat, puhtaat viettialueet ja suuri taisteluhalu, eivätkä emännän järjestämät alituiset lajinvaihdoksetkaan sitä hämmennä, vaan se on aina valtavalla innolla menossa mukana niin kentillä, jälkipelloilla kuin hakumetsässäkin. Ainoan (mutta ratkaisevan) esteen harrastus- ja sitä myöten myös kisarintamalla ovat muodostaneet emännän todella pitkittyneet, vihdoin hallintaan saadut selkäongelmat.

 

Kuvaustulokset

HD: A/A, ED: 1/1, silmät terveet.


Näyttelytulos

AVO ERI, SA, PN2, VARASERT 24.5.2008 Oulainen


Luonnetesti

10.9.2011 Vieremä Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen: Tulos 169, loppupisteet +169, hyväksytty.


Jalostustarkastus

28.7.2007 Hyväksytty varauksin (laikukas suupigmentti)


Palveluskoirakoetulokset

BH
BH hyväksytty 5.5.2007 Iisalmi (ohj. Anneli Törmälehto) 

  Sukutaulu/Ahnentafel/Pedigree

  Kuvia/Fotos/Photos


Mandi tietokannassaHän on sinun, uskollinen ja aito, viimeiseen sydämenlyöntiinsä asti.
-Tuntematon-