BH
Fold Face's Glamour

"Molli"

FIN61949/08, s. 7.12.2008
i: Fold Face's Arni e: FIN MVA EE MVA IPO2 Grit Von Den Hassberghöhen
Kasv. Pirjo ja Timo Lipponen, om. Anneli Törmälehto
Molli tuli kesällä 2013 kenneliimme täydentämään omaa narttulinjaamme; Mollin emä FIN MVA EE MVA IPO2 Grit Von Den Hassberghöhen on Mandin isän BH VPG3 Glenn Von Den Hassberghöhenin täyssisko. Myös Mollin isälinja on meille ennestään tuttu; olemme käyttäneet Arnin poikia omille nartuillemme erinomaisella menestyksellä ja näiden linjojen jatkojalostuksen suhteen meillä on selkeät visiot.

Mollille on suunnitteilla erittäin mielenkiintoinen pentue loppuvuodelle 2015. Näistä suunnitelmista tarkempaa tietoa Tulossa-sivulla!!

Molli on juuri sitä mitä rottweilernartun tuleekin olla: vahvarakenteinen, hyvähermoinen, tekemisestä nauttiva, "täysipäinen" koira joka luonteikkuudestaan huolimatta on täysin luotettava, avoin ja ihmisystävällinen. Molli on koko elämänsä ollut täysin terve, eläinlääkärissä on tarvinnut käydä vain rokotuksilla! Mollin kanssa treenaamme tottelevaisuutta ja peltojälkeä. Luonnetestissä jo kävimme, tuloksena hyväksytty ja +172 pistettä! Molli myös jalostustarkastettiin: Hyväksytty! Näyttelystä SERT ja CACIB, VSP. Koepuolelta olemme suorittaneet BH:n, myöhemmissä suunnitelmissa jälkikokeet. Sydänlämpöiset kiitokset Tuulialle vielä kerran tästä mahdollisuudesta!!


Kuvaustulokset

HD: A/A, ED: 0/0, silmät terveet.


Näyttelytulos

AVO ERI, AVK1, SA, PN1, SERT, CACIB, VSP 3.8.2013 Iisalmi KV.


Luonnetesti

28.7.2013 Lapua Jorma Lankinen ja Sirkka Lempinen: Tulos 172, loppupisteet +172, hyväksytty.


Jalostustarkastus

31.7.2013 Hyväksytty  


Palveluskoirakoetulokset

BH
BH hyväksytty 29.5.2014 Kajaani (ohj. Anneli Törmälehto)


 

  Sukutaulu/Ahnentafel/Pedigree

  Kuvia/Fotos/Photos


Molli tietokannassa